IZBORNA SKUPŠTINA GO HSS METKOVIĆ

Renato Vučković novi predsjednik GO HSS-a Metković

Renato Vučkovic

U četvrtak, 15. veljače 2018. godine u Zgradi političkih stranaka održana je Izborna skupština Gradske organizacije HSS-a Metković.

Temeljem Statuta HSS-a i Odluke Glavnog odbora HSS-a o izbornom procesu unutar ustrojstvenih oblika HSS-a, Izbornoj skupštini Gradske organizacije HSS-a prisustvovali su članovi odbora Gradske organizacije HSS-a koji su platili članarinu HSS-a za 2017. godinu (uključujući i dužnosničku članarinu HSS-a ukoliko su korisnici iste) na temelju izvješća Tajništva Središnjice HSS-a.

Za predsjednika je jednoglasno izabran Renato Vučković.

Uz novoizabranog predsjednika Vučkovića izabrana su i dva potpredsjednika – Ivan Goluža i Filko Volarević.

Tajničke poslove obavljat će Katica Martinac, a blagajničke Nataša Vučković Vladimir.

U svom obraćanju, novoizabrani predsjednik zahvalio se svim članovima Izborne skupštine na ukazanom povjerenju i izboru.

Komentirajući aktualna događanja u stranci, istaknuo je da veliki broj članova HSS-a u Metkoviću već duže kritički gleda na način na koji vodstva HSS-a vrludajući s desna u lijevo pokušavaju pozicionirati HSS na državnoj razini.

Vezano za ostavku i istupanje iz stranke dugogodišnjeg uspješnog predsjednika gradske i županijske odganizacije HSS-a, gospodina Stipe Gabrića, Vučković je istaknuo kako su ostavka i istupanje posljedica nekorektnog odnosa trenutnog vodstva stranke prema njemu, a i prema članstvu u cijeloj dolini Neretve. Iako više nije član stranke, gospodin Stipo Gabrić i dalje ostaje prijatelj kako članova gradskog HSS-a, tako i mnogih drugih građana Metkovića.

Što se tiče odnosa prema aktualnoj vlasti u Gradu Metkoviću, izjavio je da će od HSS-a imati podršku sve dok u svom radu budu odgovorni prema svima, a ne samo prema nekima.

Zaključio je kako je stranka na gradskoj razini jedinstvena i moćna i nitko ne smije zanemariti činjenicu da je po broju članova HSS najbrojnija stranka na području Grada Metkovića te broji oko 800 članova.

Obraćanje je završio krilaticom HSS-a: Vjera u Boga i seljačka sloga.

Nacrt programa HSS-a za poljoprivredu i selo
Aktivnosti OM GO HSS Metkoviæ
  • TRENUTNO NEMA ZAPISA

    Sustav je u nadogradnji, molimo pokušajte malo kasnije.

HSS Metković © 2014. Sva prava pridržana.
Powered by Creative studio